Er du fristet af en tur til Kærlighedens By?

Paris om sommeren er varmt, masser at lave, god mad og kærlighed. Meget mere kan du næppe bede om.

Og lige nu er priserne tilmed lave.

Alle de store flyselskaber sætter ekstra fly herind i sommeren, fordi at så mange udnytter sommerferien til at se en anden del af verden end den, de kender.

Det kan også blive dig.

I samarbejdet med Rejsepriser.dk (som du kan se her) kan vi kigget på, hvor billigt du har mulighed for at tage afsted til Paris her i sommeren.

billetter til paris med flyGenerelt starter priserne ved blot 300 kroner her vej – og rammer du lige de perfekte dage kan det godt lade sig gøre at komme afsted til Paris for blot 6-700 kroner frem og tilbage.

Mere realistisk er det, at du kommer til at betale mellem 500 kroner og tusinde kroner per billet og så ender du således på mellem 1.000 kroner og 2.000 kroner for en komplet tur til Paris.

Eller, sagt på en anden måde – bestemt også et beløb, der er til at overkomme!

Priserne ændrer sig hele tiden. Generelt får du de bedste flybilletter til Paris ved at være ude i god tid og fleksibel med din afrejse. Vil du gerne rejse kl. 17 fredag eftermiddag bliver det dyrt, for det er en eftertragtet tid – men kan du klare, at det bliver kl. 22 lørdag aften får du lige pludseligt billetten markant billigere.

Spørgsmålet er blot – hvornår skal du afsted til Paris igen? 🙂