Paris er kendt som et af verdens ypperste steder at shoppe. Flere af verdens største brands som Balmain og Versace hører hjemme i byen og har deres første og fremmeste butikker her.

Lad os kigge på 3 specifikke steder, hvor du kan få en shoppingoplevelse ud over det sædvanlige:

Champs-Elysee

champs elysees fra triumfbuen

Naturligvis er gaden ledende op til Triumfbuen øverst på listen.

På Champs-Elysees finder du flere biografer, lækre steder at spise mad, udstillingshuse for bilmærker som Mercedes og Citrone – og naturligvis næsten uanede muligheder for at shoppe, hvis du også tæller de mange sidegaver med.

Priserne på Champs-Elysees er i de højere lag. Som almindeligt velstillet dansker kan du godt følge med, men det er ikke her, du gør et kup.

Kvarteret rundt omkring Louvre

Hvis du er til en mere autentisk oplevelse kan du passende kigge nærmere på kvarteret rundt omkring Louvre på museets side af Seinen. Her er der mange gamle bygninger, offentlige institutioner og brands der har deres hovedkvarterer. På den store Rue Nord finder du en lang række butikker; både de dyre og store brands, men også mindre og mere autentiske butikker, hvor du kan være heldig at gøre et lille kup med en kjole eller lækre bukser, du kan tage med hjem fra Paris.

Flere af butikkerne her har webshops og specielle tilbud i anledning af den forekommende Black Friday, hvis du ikke har mulighed for at flyve til Paris.

Boulevard Haussmann og Grands Boulevards

galeries lafayette om aftenen

Hvis du er til store centre frem for lange veje er især Grands Boulevards, der er en del af shoppinggaden Boulevard Haussmann, værd at kigge på.

Her finder du et enormt og æstetisk indrettet shoppingcenter i form af Galeries Lafayette og Printemps. Sidstnævnte opererer i en prisklasse, der er lige niveauet under Galeries Lafayette.