Med flybilletter, hotel og entre til Eiffeltårnet kan rejsen til Paris hurtigt blive en lidt dyrere omgang end du måske havde troet.

Så derfor er det godt, du har mulighed for at vinde din rejse i stedet for selv at købe den!

Lige nu løber en konkurrence – set på oversigten her – hvor du har mulighed for at vinde en konkurrence til Paris med afrejse i oktober 2016. Rejsen varer 7 dage og er inklusive fly fra Københavns Lufthavn, hotel i midten af Paris og entre til Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen. Samlet har rejsen en værdi af mere end 8.000 kroner.

Du deltager ved at svare på nogle spørgsmål om Paris. Svarer du rigtigt på alle spørgsmål deltager du i lodtrækning til sommer.

Vær opmærksom på, at du accepterer nogle betingelser i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, herunder at en række firmaer må sende tilbud til dig per mail eller telefon. Du har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen uden at acceptere betingelserne.