Siden terrorangrebene i Paris sidste år, der ingen tvivl om at det har været svært og hårdt for de som har haft deres hverdag i byen, og særligt i områderne omkring de steder terrorangrebene fandt sted.

Dog har de parisiske indbyggere vist et utroligt sammenhold og dermed gjort verden opmærksom på hvor vigtigt det er at man netop står sammen når noget så gruopvækkende og ødelæggende som terror finder sted.

I Paris har blomster spillet en særlig rolle i den stille modstand mod terror. De er først og fremmest blevet lagt foran restauranten, baren og spillestedet der blev ramt af angrebene, for at mindes de som mistede livet. Og her er det ikke kun pårørende og lokale der viser kærlighed og medmenneskelighed, men turister fra hele verden har besøgt de terrorramte steder og har med blomster vist sympati og medfølelse for de afdøde, deres pårørende, Paris’ beboere og resten af verden der kæmper mod terroristerne. Blomsterne er blevet et symbol på det våben – fred, som vi har at bruge mod terroristerne og deres masseødelæggende og dræbende våben. Med frihed, lighed og broderskab som grundlæggende værdier siden den franske revolution i 1789, kæmper franskmændende og resten af verden mod terrorismen.

Det er ikke kun på jorden at du vil finde blomsterne i Paris. En lokal kunstner blev ærgerlig over synet af de visne blomster der havde ligget i noget tid, og besluttede derfor at begynde og male på en lang mur langs sin datters skole. Sidenhen fik hun selvskab af andre mødre der ville give deres bidrag, og sidenhen har kunstnere og børn også fattet penslen og pyntet den 20 m. lange mur med malede blomster og andre fine figurer og billeder.

Muren kaldes ‘Wall of love’ og symboliserer igen de værdier vi, som er imod terrorismen, må stå sammen om og samles om.