Paris er i manges øjne en af de mest fantastiske byer i hele verden. Mange mennesker finder det helt magisk, når de besøger nogle af Paris’ seværdigheder, eller når de blot spadserer ned af en de mange smukke gader.

En helt særlig oplevelse er gerne, når man vælger at se på nogle af de mange flotte monumenter, når det først er blevet mørkt. Det giver en helt speciel stemning, som man ikke oplever, når det er højlys dag. Når det først er blevet mørkt, så kan du for eksempelvis se nogle af de mange flotte lys, som er placeret rundt omkring i byen. Det er noget, som du ikke vil gå glip af.

Hvor bliver det smukkest om aften?

Der er uendeligt mange flotte steder i Paris, når det bliver mørkt. Det er bestemt ikke svært forstå, at det er kærlighedens by. Det bliver en helt speciel stemning, når først mørket falder på i Paris.

Det helt oplagte sted man skal se, når det bliver mørkt, er Eiffeltårnet. Det er helt vidunderlig smukt, når lysene lyser hele tårnet op. Det helt som om, at man lever midt i en film, når man går forbi Eiffeltårnet på sådan et tidspunkt. Man får lyst til aldrig at tage hjem. Derfor vil det blive et øjeblik, som du kommer til at huske resten af dit liv. Der er en grund til, at man kan finde så mange billeder af Eiffeltårnet ude på internettet. Der er simpelthen så mange mennesker, som er betaget af dette. Så hvis du tør at blive en smule afhængig af byen Paris, så synes vi helt sikkert, at du skal tage en tur forbi det overdådige Eiffeltårn. Det bliver med garanti et syn og en følelse, som du sent vil glemme.

Det er også utrolig smukt, når man ser på de fantastiske triumfbuer, som de har i Paris. Den ene kan man se fra La Defense, som også er en rigtig flot del af Paris. Når man i La Defense, så får man følelsen af, at man er midt i Manhattan. De har nogle rigtig flotte bygninger. Desuden er triumfbuen i dette areal en mere moderne af slagsen. Så hvis man godt kunne bruge et kig på noget mere moderne, i stedet for de lidt mere ”gammeldags” miljøer i Paris, så skal man helt sikker t bare tage et smut hen til La Defense. Her vil du med garanti få stillet din sult, når det gælder storbylivet. Her ligger der også et rigtig stor shoppingcenter. Dette kan være meget rart, hvis man ikke er så meget til at skulle gå rundt på gaden, når man shopper. Derudove bliver der også rigtig flot her om aften, da de også spiller meget på lysene i rigtig mange forskellige farver.

Paris er for alle med drømme

Paris er perfekt, hvis man er lidt af en drømmer. Man er nemlig i det helt rigtige miljø. Folk går rundt i det flotteste tøj, der er de fineste butikker, de fedeste biler på gaden og generelt bare det mest fortryllende miljø omkring en. Så har man brug for at være et sted, hvor ens drømme kan få frit løb, så bør man helt sikker tage et smut til Paris for eksempelvis bare i en weekend. Det vil helt sikkert være nok til, at du kan tage en masse energi med tilbage, til der hvor du bor. Du vil med garanti komme hjem med det største smil på læben og den største lyst til livet. Det vil med glæde love dig. Du kommer ikke til at fortryde.