Det er ved at være sommer, og du er sikkert klar til at komme væk fra, en ellers dejlig dansk start på sommeren, for selvom vejret har været godt, er det bare ikke helt det samme uden en tur til udlandet i en anden kulturel setting.

Og her er Paris særlig god. Hvorfor, tænker du måske? Der er mange gode grunde til at tage til Paris lige pt.

Det er billigt 

I kølvandet på terrorangrebene i Paris, har turister generelt holdt sig lidt på afstand, hvilket har betydet at billetpriserne er faldet en smule. Dette er sket som en naturlig konsekvens af en faldende efterspørgsel på flybilletter eftersom turister bliver mere og mere bange for den stigende terrortrussel. Det betyder dog også at du kan få nogle billige flybilletter. Og selv hvis du er økonomis presset kan man altid tage et studielån eller et internetlån (som her). Paris er simpelthen for vigtig til ikke at se på grund af økonomiske årsager.

Kulturelle oplevelser

Paris er kulturens højborg i Europa (sig ikke noget til Italienerne eller Briterne). Dette betyder dog at du kan se den ene fantastiske kulturelle begivenhed efter den anden. Du kan således opleve fantastiske Notre Dame, der udover at være en fantastisk smuk kirke også har lagt navn til et kendt amerikansk universitet og eventyret klokkeren fra Notre Dame senere filmatiseret i en animeret film af Disney.

Derudover kan nævnes fantastiske bygninger som Louvre og Momatre, hvor førstnævnte huser det vidunderlige maleri af Mona Lisa og hendes smil. Louvre er udover at være et fantastisk sted for kunst fra renæssancen og så kendt fra romanen og den efterfølgende filmatisering af Davinchi Mysteriet.

Udover de finkulturelle seværdigheder gemmer Paris også på fantasiverdenen Disney World, som ligger lidt uden for byen. Her kan man tage ud og opleve barndommens helte og heltinder.

Kærlighedens by

Hvis du skal afsted med din kæreste eller hustru/mand, er Paris særlig god. Paris emmer så at sige af kærlighed og er i manges øjne den ultimative by at bruge tid sammen med sin kæreste eller lignende.

I forhold til overnatning kan det betale sig at gøre brug af AirBnB hvor du skal sørge for at få en taglejlighed. Om aftenen kan du således sidde og kigge ud over den smukke by, med de fantastiske balkoner og facader, der præger denne flotte og historiske by.

Hvis du skal imponere din partner, så sørg for at have læst en smule op inden du tager afsted, så du kan vise rundt. Der er nemlig mange gode historier der bør og kan fortælles.