Det er et mål for de fleste, at de gerne før eller siden vil besøge Paris og se denne fantastiske by, som mange kun har noget godt at sige om. Det er et skønt sted, som virkelig er noget unikt.

Det er smukt og pænt stort set alle vegne og man kan virkelig nyde alle seværdighederne. Når man skal besøge byen, så kræver det selvfølgelig også, at man faktisk har et sted at bo og det er de færreste, som slår et telt op under Eiffeltårnet, hvilket i øvrigt også er ulovligt. Derfor smutter man i stedet på hotel.

Det perfekte sted at bo

Mange begår den fejl, at de bare finder det billigste og det bedste, når de skal finde et hotel. De kigger på det enkelte hotel og hvad det kan tilbyde, men når man skal til Paris, så er det altså en stor fejl. Hvis der nævnes, at det er nemt at komme ind til byen eller der er let adgang til transport, så er det ofte fordi det ligger i et område, som ikke er særlig fedt.

Når man bor i Paris, så kan man dog med rette finde et sted, som det er fedt at bo. Et sted, som virkelig fanger den ånd, som byen har og som vil gøre oplevelsen mange gange bedre. Man skal ikke til at transportere sig selv for at komme til det ”rigtige” Paris – man skal bo der fra starten af! Det vil gøre ferien eller turen til en oplevelse, som de fleste vil huske i meget lang tid efterfølgende og sørge for, at det hele bliver meget mere autentisk. Så det kan stærkt anbefales, at man finder et hotel, som ligger i det område man gerne vil besøge – ikke langt væk.