Hovedstaden Paris i Frankrig er ikke kun kendt for Eiffeltårnet. Hvert år til modeugen i kærlighedsbyen Paris strømmer folk fra hele verden ned, for at se de mange flotte og elegante modeshows.

Noget flere danskere også gør hvert år, da der hvert år bliver lanceret det hotteste af det hotteste modetøj, der fremadrettet vil være på mode.  Du kan altid købe tøjet efterfølgende i Danmark i byde butikker på strøget i København og online på webshops. Men hvordan kommer man nemmest ned til modeugen i Paris, uden at det skal koste alverden?

Det har vi taget et kig på i denne artikel og du vil derfor med garanti blive inspireret til selv at tage derned og blive klogere på, hvordan du relativt billigt kan bo i Paris.

Rejs med fly til Paris

Ved du allerede nu, at du skal af sted til modeugen i Paris, kan det være ganske nyttigt for dig selv, hvis du allerede nu kigger efter flybilletter.

Det er nemlig således, at jo længere tid i forvejen du ved at du skal til en given destination, desto billigere vil du kunne få flybilletterne. Bestiller du derimod dine flybilletter kun en uge eller få dage før afgang, vil prisen kunne være dobbelt så dyr.

Du bør derfor rejse med fly til Paris, da det godt vil kunne betale sig for dig, hvis du er ude i god tid i forvejen. Selvfølgelig er der alternativer i form af selv at køre ned til modeugen i Paris i bil eller med en bus. Det tager dog betragteligt længere tid end med et fly.

Brug Airbnb

airbnb i paris

Måske du har hørt om Airbnb og allerede har stiftet bekendtskab med dette begreb. Har du endnu ikke dette, vil det være på tide, da det er rigtig populært i disse tider. Bruger du Airbnb vil du kunne leje dig ind i andre folks lejligheder eller huse for et x antal kroner per dag.

Du vil derfor billigt kunne leje dig ind i en lejlighed midt i Paris i f.eks. 5 dage eller 7 dage, imens modeugen er i gang. En måde at bo billigt på i Paris, men også i andre hovedstader og byer i hele verdenen, da det er væsentlig billigere end at bo på et hotel.

Nogle af lejemålene inde på Airbnb er sågar mere luksuriøse end almindelige hotelværelser, men til en billigere pris. Hvem vil ikke gerne benytte sig af denne mulighed – fremfor at betale i dyre domme for et hotelværelse uden samme luksus?

Tjek derfor Airbnb ud i dag og du vil fremadrettet kunne spare dig selv for mange penge, når du næste gang skal overnatte en eller flere dage i en hvilken som helst by.