Hvis din krop er i ubalance kan det ødelægge en hel ferie, som man ellers har betalt dyrt for. Hvis du planlægger en rejse, bør du derfor sikre dig, at din krop er i topform inden du tager afsted. Man kan ikke sikre sig imod alt dårligdom, men du kan gøre meget for at undgå, at du bliver sløj eller udmattet på ferien.

Det er hårdt at holde ferie

Umiddelbart lyder det selvmodsigende, at det er hårdt for kroppen at holde ferie, men det er sandt. Selv på rejser, hvor der ikke et jetlag, bliver kroppen presset. Den oplever at finde sig et nyt miljø, hvor der er fremmed mad og dermed fremmede bakterier. Dertil kommer at du sover i en ny seng, hvilket er uvant for kroppen, og dermed får du ikke den samme hvile, som du ville have fået hjemme.

Når du er på ferie, oplever du meget nyt i løbet af dagen. Det betyder en masse stimuli, som hjernen også skal bearbejde. Lægger man dette sammen med de fysiske belastninger, har man den perfekte opskrift på udmattelse og sårbarhed overfor sygdom.

 

Boost dit immunsystem

Før du rejser afsted, kan det være en rigtig god idé at sikre, at dit immunsystem er i topform og klar til at modstå feriens belastninger. På den måde oplever du også at føle ubehag, mens du rejser, og du vil få mere glæde ud af de ting, som du skal opleve. Det kan også give mere energi, så du har mod på at opleve mere i løbet af en dag.

Der findes mange måder at booste ens immunsystem, men én af de nemmeste og mest tilgængelige er Body SDS.

 

Hvad er Body SDS?

Body SDS står for Body Self Development System og er et behandlingssystem, der stammer helt tilbage fra 1950´erne. Behandlingen fokuserer på et bredt spektrum af forskellige faktorer, men de basale behandlinger er let træning, udrensning og ikke mindst massager. Det giver en behandling, der fokuserer på at gøre hele kroppen sund. Se mere om Body SDS her.

Body SDS er især velegnet til at behandle de belastninger, som det moderne menneske oplever. Det vil sige belastningen fra kemikalier og uhensigtsmæssige levemåder, der fremkalder livsstilssygdomme. Det giver en sundere krop og en psyke, der generelt har det bedre. Dermed er det også den bedste både at pleje sin krop før en belastningsfyldt periode – som eksempelvis en rejse.