Alle verdensdele har noget, som man bare skal opleve. Asien har den kinesiske mur, Nordamerika har Grand Canyon, Afrika har Kilimanjaro og meget mere. Men Europa har byernes by. Den funklende perle, som alle andre byer gerne vil være, men som de aldrig når bare tæt på. Paris.

Det er et sted, som ikke kan beskrives med ord, for det skal simpelthen opleves. Jovist kan man fortælle om de store seværdigheder som Eiffeltårnet, Triumfbuen og Louvre. Man kan tale i timevis om Champs Elysees, Notre Dame og Montmartre, men aldrig nogensinde få gengivet bare en lille bid af den magiske stemning og fornemmelse, som man kun får ved at være der selv.

 

Paris venter på dig

Holder du af at rejse, så skal du mindst én gang i dit liv besøge Paris, hvor du hurtigt vil opleve, hvorfor den er centrum for så mange film, bøger og fortællinger. Det er ikke en by, der behøver at ruinere dig, så længe du sørger for at arrangere din rejse ordentligt. Oplev ægte fransk madkultur og se de store seværdigheder med dine egne øjne. Vi garanterer, at du vil være solgt, og for evigt derefter prise Paris som et af verdens store vidundere.