Hverdagen kan være hård og stressende med børnepasning, arbejde og madlavning. Derfor er det vigtigt at trække stikket for en stund og lade de voksne pleje forholdet til hinanden. Hvis du og din kæreste har brug for en romantisk og afslappende ferie, skal destinationen være Paris – kærlighedens by. I denne artikel får du gode råd til, hvordan du og kæresten kan gøre ferien i Paris helt uforglemmelig.

 

Romantiske seværdigheder

Der er meget at se og gøre i Paris, som netop er kendt for sine spændende seværdigheder og romantiske gader. Hvis du og kæresten skal til Paris, skal I selvfølgelig en tur op i byens perle – nemlig Eiffeltårnet. Brug en aften i det smukke tårn, hvor I har udsigt over hele byen og dens smukke lys. Hvis I har pungen fyldt, kan I ligeledes nyde et uforglemmeligt måltid i toppen af tårnet.

Louvre er ligeledes en eftertragtet seværdighed blandt turister. Louvre er et stor museum beliggende i Paris. I middelalderen blev Louvre brugt til at beskytte Paris mod angreb nordfra, men er senere blevet til et museum. Hvis du og kæresten ikke finder museer interessante er et kig på den smukke bygning i sig selv en mindeværdig oplevelse.

Den gamle kirke Notre Dame er ligeledes et besøg værd. Kirken er mere end 800 år gammel og dermed en af de ældste bygninger i hele Paris. Den smukke arkitektur vil helt sikkert imponere jer, også selvom I hverken er katolikkere eller kirkekendere.

Tag på opdagelse i det franske køkken

Paris er en by, der er gennemsyret af mad. Byens store kærlighed til mad kommer til udtryk i et overvældende udbud af spisesteder. Ofte er det de små og hyggelige spisesteder, som leverer de bedste smagsoplevelser. Derfor skal du og kæresten besøge restauranter som Chez Georges Le Jeu-du-Mail og LE Rubis. Foruden vidunderlige franske specialiteter er stemning på disse restauranter forrygende. Hele den klassiske franske romantik dyrkes i høj grad på disse restauranter, hvilket alene er en oplevelse værdig.

Husk ligeledes at fylde kufferten med de franske specialiteter. Rundt omkring i de små butikker kan I finde et stort udvalg af pølse, olie og andre franske godter. Disse kan I tage med hjem til familien, hvilket de helt sikkert vil blive meget glade for.

Nyd hinandens selskab

Alene tid kan booste ethvert parforhold, og Paris’ fantastiske omgivelser kan ligeledes hjælpe til. Nyd at I har trukket stikket for en stund og er fri for børnepasning, indkøb og arbejde. Den travle hverdag kan nemlig være meget hård for parforhold. Nyd hinandens selskab, og giv jer tid til at mærke kærligheden igen. Forkæl jer selv med romantisk lingeri, og nyd alene-nætterne i hinandens selskab. Du kan se et stort udvalg af lingeri ved at klikke her.

Det er ligeledes vigtigt, at I holder hverdagens bekymringer ude af hovedet. Selvom det kan være svært, er det sundt at dreje tankerne mod hinanden – slip bekymringerne, børnene har det sikkert godt, og I er snart hjemme ved dem igen.