Vi er klar over, at du allerede godt ved, at du skal se Eiffeltårnet og Triumfbuen, når du tager til Paris, derfor vil vi her komme med nogle lidt andre råd til, hvordan du kan opleve Paris.

En by af denne størrelse har selvfølgelig mange ting at tilbyde, og som turist kan du sagtens prøve at være lokal og lave de ting, som de lokale ville lave.

Snup en bycykel

Alle steder i Europa er bycykler blevet ufattelig populære, og her er Paris ingen undtagelse. De sidste 10 år har byen gjort meget for, at det skal være let at cykle rundt i Paris. Du finder cykelstier mange steder i byen.

Andre steder har de lukket det ene spor, hvor det kun er busser og cykler, der må være. Det gør, at du kan komme hurtigt rundt i Paris på en cykel, og det er en fantastisk måde at opleve byen på.

Når du cykler rundt, kan du hele tiden stoppe ind, når du ser et spændende sted. Hvis du sidder i en taxa eller i metroen, så kommer du til A til B, men du oplever sjældent de steder, der er mellem A og B. Det synes vi, er en skam.

Derfor er vi kæmpe tilhængere af, at du cykler rundt i Paris, så du rigtig kan opleve det hele. Det gode er, at det er ret billigt at leje en cykel, og du opretter blot en konto, når du kommer frem til de stationer, hvor cyklerne er.

Anderledes turisttur

Du kan i dag blive kørt rundt i en gammel folkevogn og opleve byen. Det er et turistselskab, som står for det. Vi gjorde det sidste gang, vi var dernede, og det var en fantastisk oplevelse. På stående fod kan vi ikke huske, hvad firmaet hedder.

Men hvis du tager derned på ferie og spørger de lokale, så finder du helt sikkert frem til firmaet. Det var sådan, vi fandt dem.

Start med cyklerne så får du en god og anderledes oplevelse.