Paris er muligvis det mest moderigtige sted, man kan komme til at besøge i Europa. Sammen med Milano er Paris en form for mode-hovedstad, og det er ikke svært at få øje på, når man opholder sig i byen.

Både mænd og kvinder er stilet klædt, og der ikke meget overladt til tilfældighederne, når folk i Paris går ud.

Det kan selvfølgelig være lidt af et pres, hvis man skal på ferie til den franske hovedstad, for hvordan lever man lige op til det? Først og fremmest er der ingen grund til at føle sig presset, for der er mange andre, som ikke skænker moden en tanke – også i Paris. Hvis du alligevel gerne vil være lidt med på modevognen, så kommer her en lille guide til, hvordan du som pige kan klæde dig på til turen.

Sko

Der er ingen tvivl om, at folk går meget op i sko i Paris. Mange af de kendte mærker stammer fra Frankrig, og de allerfineste butikker er ofte placeret i Paris. Sko er en form for bevis på, at man er god til at klæde sig, og der er selvfølgelig mange forskellige måder at gøre det på.

En af måderne er ved at finde et par yndige og stilede sandaler. Sandaler kan virke som noget til stranden, men det er bestemt ikke tilfældet, hvis man vælger de rigtige. Led efter nogle, som fremhæver dine ben, når du går rundt i sommerkjole i Paris.

Det kan også være en god idé at medbringe et par flotte sneaks, når du skal til Paris. Det er, ligesom med mange andre storbyer, et sted, hvor du kommer til at gå meget rundt for at se på ting. Det stiller krav til, at du har noget ordentligt fodtøj, som selvfølgelig også skal være godt for dine knæ og ankler. Selv hvis du tager kanalen rundt, vil du nok gerne være smart, og her vil et par sneaks være en rigtig fin idé.

Filling Pieces er et godt bud på nogle sko, som både er praktiske og super smarte. Du kan finde dem ved at klikke her.

Kjoler

Skal man til Paris, skal man selvfølgelig også klædes i nogle smukke sommerkjoler. Paris er en by, hvor der er plads til at vise benene frem, så længe det foregår på en anstændig måde. Du kan sagtens tillade dig at tage nogle farver på, men hvis du vil passe ind i stilen, bør du nok kigge efter kjoler, som har et diskret farvespil i et ellers enkelt design.

Når du skal ud om aftenen, vil det nok være at fortrække, at din kjole ikke er alt for kort, imens du sagtens kan have lårene fri om dagen.