For os er det klart, hvorfor Paris bliver kaldt kærlighedens by, for der er ikke noget bedre end at være i Paris med den person, som du elsker.

Hvis dit forhold går dårligt og økonomien er lidt stram, så kan du overveje et kviklån, så du kan komme af sted og redde dit kærlighedsforhold.

Hvis Paris ikke kan redde jeres forhold, så er der ingenting, der vil hjælpe. På den måde får I noget ud af Paris, om det så bliver på den ene eller anden måde.

Gå igennem de små gader

Ligesom alle andre europæiske byer med masser af historie, så har Paris en masse små hyggelige gader. Især i Latinerkvarteret finder du mange af disse små gader, hvor der er masser af caféer og restauranter.

Nu tænker du sikkert, at det er proppet med en masse turister, og det er da også klart, at turister i dag fylder en stor del af Paris, fordi der er så mange turister i byen.

Men det tager ingenting fra den helt smukke fornøjelse af at sætte sig på en restaurant og få noget god mad. Mange tror, at fransk mad handler om små portioner, men så er det, fordi de ikke har været på de små hyggelige restauranter på de små gader. Her får du mad for alle pengene.

Grunden til, at mange tror, at fransk mad kun handler om små portioner, er, fordi de kun kender til til fransk mad for finere restauranter. Men fransk mad er af gode grunde også for helt almindelige mennesker.

Det fede ved Paris er, at det stadigvæk er så lokalt, selvom vi har fået så meget globalisering. Franskmænd vil stadig helst have baguette og vin. Evt. en god croissant til morgenmad. Vi kan anbefale dem fra La Pâtisserie Cyril Lignac. Men du skal skynde dig, for du kan ikke få dem hele dagen.

De bliver stort set udsolgt med det samme, fordi de smager så fantastisk og kun koster en euro.

Gå ved de store boulevarder

Selvom vi elsker de små gader, så skal du selvfølgelig også opleve de store pladser og de store boulevarder. Det er utrolig kendt fra Paris, fordi de i det 19. århundrede valgte at rive en masse bygninger ned, så de kunne bygge de kæmpe boulevarder. De ville bygge til storhed, og det kan du se til den dag i dag, hvor de store smukke boulevarder er helt igennem fantastiske at gå ned af.

Hvis du aldrig har været i Paris, vil vi anbefale, at du tager af sted med det samme. Du kan vælge at spare op til det, eller du kan tage et kviklån, hvis det er. Du kan sammenligne priserne på dem ved at klikke her.

Du kommer ikke til at fortryde at tage til Paris, da det er helt igennem fantastisk.