Paris er en af verdens allersmukkeste byer, hvor man kan opleve kultur, kunst og kulinariske oplevelser i verdensklasse.

Byen er kendt for romantik og kærlighed, og for rigtig mange mennesker er det en by, man kunne tilbringe evigheder i. Det er da også muligt, hvis du bare gør det ordentligt.

EU giver mulighed for fri bevægelighed

Da både Frankrig og Danmark er med i EU, er det dejlig nemt at flytte mellem disse lande, idet det følger af de EU-retlige regler, at man ikke må begrænse den frie bevægelighed for medlemsstaternes borgere.

Derfor kan du frit erhverve dig en bolig i Paris og endda flytte dertil. Man skal ikke søge om tilladelse, og man skal ikke være bange for, at man mister sine mest basale frihedsrettigheder, da disse også er sikret i blandt andet Den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

Når du flytter til Paris, er der derfor ikke de helt store hæmninger, og ofte kan det være lige så let, som hvis man flyttede internt i Danmark. Når det er sagt, er der ofte andre spilleregler, når det gælder huskøb, og man skal derfor være en smule påpasselig, når man skriver under på købsaftalen. Er man ikke det, kan man ende med en bolig, hvormed man enten er blevet snydt for penge eller har skrevet under på nogle vilkår, der ikke er helt optimale.

Alliér dig med en kompetent boligadvokat

For at undgå problematikken vedr.Boligsøgende i Paris? – Hed hellen bliver klogere på brugerne. klogere. Nu: Brugerne betaler for indhold men giver også data til det ikke-optimale boligkøb kan man alliere sig med en fagkendt boligadvokat, der ved, hvad man skal være opmærksom på.

Boligadvokaten er uddannet inden for specielt boligkøb og –salg, og flere boligadvokater ved også, hvordan reglerne varierer i udlandet. Om ikke andet ved de, hvor man skal finde de relevante regler, og i sidste ende kan man få en langt bedre oplevelse med sit boligkøb, end man måske ville, hvis man selv stod med hele affæren.

Man skal selvfølgelig ikke vælge en fransk boligadvokat, når man flytter til Paris, for selvom det ville virke mest optimalt, kan man sagtens finde en danske boligadvokat med kompetencer i fransk boligret.

Undersøg eventuelt dine muligheder ved at klikke her. Her har man gennem erfaring udviklet en kompetence til at håndtere enhver opgave i relation til boligretten, og de er altid friske på en udfordring. Hvis du tager en boligadvokat i hånden, kan I sammen finde den bedste løsning, og erfaringerne viser, at man stort set altid får en bedre handel, hvis man har allieret sig med en kompetent boligadvokat. Ikke bare sparer man besværet. Man kan helt reelt spare både dyre efterregninger, istandsættelsesomkostninger og i bedste fald slå noget af købstilbuddet.