Sommerens store ferierykind er på vej. Skolerne har allerede fået ferie og inden længe starter den 3 uger lange industriferie. Mange danskere vælger at tage sydpå for at være sikker på at opleve varmen eller tager på en storbyferie. Og netop Paris er et yndet storbys mål for mange henover sommeren.

Hvis du skal til Paris henover sommeren, måske for første gang, kommer her tre gode råd, så du får en varm følelse af at være i kærlighedens by – Paris.

Tålmodighed

Det første du skal huske er tålmodighed. Paris er en verdens mest besøgte byer og derfor vil du helt naturligt støde på ufattelig mange turister. Hvis du derfor har planer om at besøge de store attraktioner og seværdigheder som for eksempel Eiffeltårnet, Louvre, Notre Dame og Triumfbuen, så skal du have en stor portion tålmodighed med. De steder er altid fyldt med mennesker og kan du risikere at vente i lang før du kommer ind. Men hvis du formår at få plads til tålmodigheden nede i kufferten vil du få et fantastisk indtryk af Paris. Seværdighederne, arkitekturen og livet i Paris bliver meget bedre med portion tålmodighed.

Udnyt det franske køkken

Det andet du skal huske er at udnytte det franske køkken. Det franske køkken er en af de mest eftertragtede og udsøgte i verden. Derfor skal du se nærmere på restauranter i Paris inden du tager afsted. Få et overblik over de restauranter og cafeer, som er kendte for deres mad. Du vil få en madoplevelse udover det sædvanlige og blive introduceret for nogle retter, som er helt eventyrlige gode. Du snyder dig selv hvis du ikke får besøgt nogle franske restauranter og cafeer nede i Paris. Og det vil være ærgerligt når du er dernede.

Husk forsikring

Det tredje du skal huske er forsikring. Alt for mange danskere rejser på ferie uden af at tjekket, om de har både en rejseforsikring (som er inkluderet i deres standard forsikring) og det blå sygesikringskort. Det er utroligt vigtig at du får tjekket det inden du tager afsted. For hvis uheldet er ude og du skal på hospitalet mens du er i Paris, så står du selv med regningen, hvis du ikke har styr på det overnævnte. Det gælder både almindeligt lægebesøg og tandlægen. Hvis du får tandpine mens du er i Paris, og ikke har en forsikring, så kan du vente til du kommer hjem med at få en akut tandlægetid. Så kan du få ordnet din tandpine og smerter. Du kan se meget mere om at få en akut tandlægetid her.

 

Til sidst er der kun at sige ”bon voyage”.