Paris har altid været et af de mest populære feriedestinationer blandt os danskere, og det er der uendeligt mange gode grunde til. Vi har i denne artikel samlet de 3 mest udbredte grunde til at Paris hvert år tiltrækker mange turister, og dermed også 3 grunde til hvorfor du skal besøge Paris.  

Fantastiske seværdigheder

Den første grund, til at du uden tvivl skal besøge Paris, er grundet de utallige seværdigheder der at finde i byen. I Paris er der først og fremmest de helt klassiske seværdigheder, men ud over dem kan du også finde mange andre spændende seværdigheder, hvis du begynder at udforske byen.

Hvis du gerne vil besøge et par af de klassiske seværdigheder, kan du fx tage forbi Eiffeltårnet, og se Paris fra oven. Du kan også tage forbi Triumfbuen eller Kunstmuseet Louvre. De 3 seværdigheder er nogle af de mest besøgte steder i Paris.

Hvis du har været forbi de klassiske seværdigheder, er der dog stadig mange muligheder for spændende oplevelser. Du kan først og fremmest finde mange spændende museer, hvor du kan opleve noget af Frankrigs historie og kultur. Ud over det er der også mange kunstmuseer, og der er derfor fantastiske muligheder for at opleve noget nyt.

 

Fransk gastronomi

Grund nummer to, til at din næste rejse skal gå til Paris, er at du kan opleve lidt af den franske gastronomi. Frankrig er populær for mange forskellige retter og rundt omkring i Paris kan du finde små hyggelige caféer eller store restauranter, hvor du kan smage lidt af den klassiske franske mad.

Du kan fx tage på café om morgen og spise en god croissant eller et stykke fransk baguette. Når det bliver frokosttid, kan du smage en af de klassiske toasts Croque Monsieur eller Croque Madame. Til aftensmaden er der uendeligt mange muligheder for lækker mad. Du kan fx smage lækker Gordon Bleu, Løgsuppe, Ratatouille eller snegle, hvis du har lyst til at prøve lidt anderledes mad. Til dessert er der også fantastiske muligheder, her kan du fx vælge Crème Brûlée, Macarons eller Tarte Tatin.

Og de nævnte retter er blot eksempler på nogle af de klassiske franske retter, som du kan smage på dit besøg til Paris.

 

Unikke shoppinggader

En tredje grund til at Paris hvert år tiltrækker mange mennesker er grundet de unikke shoppinggader, du kan finde i Paris. Du kan finde alle de store modehuse, og købe tøj fra de helt nye kollektioner.

Paris er kendt som modeby, og det kan tydeligt ses på shoppinggaderne, og det er endnu en grund til at Paris er en fantastisk by.

I shoppinggaderne kan du fx gå på jagt efter lidt nyt unikt festtøj, lidt hverdagstøj eller måske en ny jakke. Du kan fx kigge efter en jakke fra det populære Parajumpers, du kan også se et udvalg af deres jakke ved at klikke her.

Hvis du tager på shoppingtur i Paris finder du uden tvivl et par ting eller to, som du er nødt til at have med hjem igen. Så er det bare vigtigt at holde øje med, at der ikke kommer overvægt i kufferten på flyveturen hjem.