Når det kommer til parfume, er Paris verdens ubestridte hovedstad, når det gælder parfume. Byen har været hjemsted for nogle af historiens mest ikoniske og indflydelsesrige parfumemagere og er fortsat et centrum for nye og innovative dufte. Fra den klassiske Chanel No. 5 til moderne favoritter som Juliette Has a Gun er der en duft for enhver smag i Paris.

Parfumenes historie i Paris går flere århundreder tilbage, helt tilbage til de gamle romere, som brugte duftende olier til at parfumere deres bade. I middelalderen blev parfume mere og mere populært som en måde at maskere de ubehagelige lugte fra dagligdagen på. I det 18. århundrede havde franske parfumeører perfektioneret kunsten at fremstille parfumer, og byen blev kendt for at være en af de mest populære parfumerier i verden.

I Danmark er vi faktisk også med på parfumenoderne, hvis man kan sige det sådan. Vidste du at vi i Danmark har en af de eneste producenter i verden, der producerer parfumer uden de kendte allergener? Mærket hedder Ærlig og de er på en dansk mission om at tilbyde ægte parfume, uden genererende tilsætningsstoffer.

Hvis du nogensinde er i Paris, skal du besøge en af byens mange parfumeforretninger. Du vil helt sikkert finde en duft, som du elsker. Og hvem ved, måske finder du endda din nye signaturduft!

Paris byder også på fantastisk mad og drikke, så snyd ikke dig selv efter du har shoppet din nye parfume, kom ud og luft den.