Har du planer om en rejse til Paris? Paris er på mange måder en fantastisk by, der har utrolig meget forskelligt at byde på. Det er dog desværre ikke gratis at rejse, men der findes gode måder, hvorpå du kan spare lidt penge på din rejse til Paris. I denne artikel får du vores ideer til hvordan du gør det.

Book fly og hotel i god tid

Det første tip til at spare penge på din rejse til Paris er ved at booke fly og hotel i god tid. Hvornår du bestiller dine flybilletter og booker hotel har stor betydnding for hvilken pris du får det til.

Som hovedregel bliver det dyrere jo længere du venter. Især med flybilletter handler det om at være ude i god tid, for at finde nogle billige og samtidig gode billetter.

Når du skal finde fly og hotel, er det samtidig en god idé at bruge en sammenligningstjeneste, da du dermed får overblik over forskellige priser hos forskellige selskaber og derigennem kan vælge den billigste pris. Det er en stor fordel, da du dermed får priserne fra forskellige selskaber og ikke kun et sted fra.

Du kan fx finde fly til Paris på momondo.dk, der sammenligner priser fra mange forskellige flyselskaber til den dato, som du gerne vil rejse på. På den måde får du et godt overblik over priserne hos forskellige selskaber og kan vælge den afgang og pris, som passer bedst til dig.

 

Søg væk fra de mest populære turistområder

Tip nummer to, til at spare penge på din rejse til Paris handler om at søge væk fra de mest populære turistområder.

I turistområderne er tingene ofte lidt dyrere end ellers og for at spare penge undervejs, er det derfor en stor fordel at gå efter de mindre turistede områder.

Når det handler om mad kan du fx finde god mad til meget billigere priser ved at finde nogle af de steder, hvor de lokale tager ud og spiser.

Når du kommer lidt væk fra turiststederne, oplever du samtidig en andel del af Paris og det er derfor en fantastisk måde at opleve lidt af den franske kultur under din rejse.

 

Læg et budget

For at spare penge på din rejse til Paris, er det en god idé at lægge et budget, Det gør sig gældende uanset hvor du rejser til. Når du lægger et budget, får du overblik over, hvor mange penge du har planer om at bruge på forskellige punker.

Det er selvfølgelig svært at lægge et nøjagtigt budget, da du ikke kan vide, hvor mange penge du kommer til at bruge undervejs. Men hvis du er realistisk, får du et godt bud på hvor mange penge der skal lægges af til forskellige poster.

Samtidig er det også nemmer at spare penge, når du ved hvor meget der er sat at til fx mad eller shopping under rejsen.